Hvordan endrer jeg språk i Cube?

Cube foreligger for tiden på Norsk og Engelsk. Slik bytter du.

Språket du velger vil endre navningen av alle funksjoner i Cube, unntatt de egendefinerte valgene dine for Utfall, navning av egendefinerte felter, og så videre.
Endringen gjelder kun for din bruker.

Hvor og hvordan endrer jeg språk i Cube?

Hvis du vil endre språket i "din" Cube, kan du følge disse trinnene:

1. Naviger til brukerprofilen din ved å klikke på profilikonet øverst til høyre på skjermen.
  2. Klikk på "Endre språk" -knappen, som er markert i grønt.

3.  Velg ønsket språk fra listen som vises.
4.  Klikk på "Lagre" -knappen for å lagre
     endringene