Hvordan kan jeg booke møter i Cube?

I Cube har du muligheten til å booke møter med kunder som automatisk blir synkronisert i kalenderen din.

Hvordan fungerer registrering av Møter?

Når det er satt opp møtebooking i et oppdrag, vil du kunne opprette et møte for den aktuelle kunden i kalenderen din fra Kundebildet. Dette gjør du enkelt ved å dra og slippe kundens navn direkte inn i kalendervisningen, som vist under:

Du kan justere lengden på møtet ved å ta tak i den nederste kanten av møtet og dra det dit du vil.

OBS! Når møtet blir lagret, sendes det IKKE ut innkalling til kunden. Dette kan du for eksempel gjøre fra din kalenderapplikasjon i etterkant. Se "Hvordan kan jeg synkronisere kalenderen min med Cube?".

Hvordan kan jeg sette opp Møter i mitt oppdrag?

Når du oppretter kundeflyten for et oppdrag, må du opprette en tilstand/utfall som for eksempel kan hete Møte Booket. Deretter må du klikke på Rediger og justere oppførselen rundt møteregistrering, slik at brukerne kan registrere et møte i Cube.

Når du har konfigurert kundeflyten slik du ønsker, kan du bevege deg videre til ditt oppdrag og velge Kundeflyt > Møtebooking. Her kan du velge om brukere skal booke møter til sin egen kalender eller til andre brukeres kalendere.

Det er vanlig å ha dedikerte team som kun fokuserer på å booke møter for andre. Hvis de brukerne som møtebookerne booker møter for, også har en Cube-konto, vil møtene automatisk bli synkronisert med deres egen kalender.
Det er viktig å merke seg at kunden ikke vil motta noen innkalling fra Cube - dette vil kun gjelde Cube-brukerne som har booket møtet

Hvordan kan jeg synkronisere kalenderen min med Cube?

Hvis du ønsker å legge møtebookinger direkte inn i kalenderen din og samtidig se tilgjengeligheten til den valgte kalenderen, kan du koble kalenderen din til Cube.

For å gjøre dette, gå først til din brukerprofil ved å klikke på profilikonet øverst til høyre på skjermen. Deretter navigerer du til "Kalender"-fanen og klikker på Koble til kalenderkonto

Herfra vil du ha muligheten til å velge hvilken kalenderleverandør du vil koble deg til.

Etter at du har fullført dette trinnet så er du klar til å booke møter rett i din kalender.

Hvordan får jeg oversikt over bookede møter på et oppdrag?

Om du navigerer til et oppdrag og så videre til Møter, kan du velge om du vil ha oversikt over Bookede møter eller Møter i kalenderen.

Forskjellen på disse er at Møter i kalenderen gir deg en kalenderoversikt over når møtene dine er, mens Bookede møter lister tidspunktene for når møtene ble booket (som kan være forskjellige fra når møtetiden er).

Hvor finner jeg mine Møter?

I Mitt Arbeid vil du finne en oversikt over dine møter, du vil også ha muligheten til å trykke på Alle møter  for å få en full oversikt.

Hvordan kan jeg endre eller slette møtene mine?

Om du eller kunden din vil kansellere møtet må du registrere et utfall som tilsier at møtet blir kansellert, da møtet ikke vil ikke bli fjernet fra Cube dersom du bare sletter det i kalenderen din.

Dette gjør du ved å dra til Dine møter og trykker på det møtet du ønsker å slette

trykk så på Velg på kundebildet også registrer du et utfall som tilsier at møtet blir kansellert.

Om du ikke allerede har satt opp dette må det lages et passende utfall i kundeflyten med en "avlys møte"-funksjon. Oftest vil dette være navnet som "møte avlyst" eller lignende.