Hvorfor kan jeg ikke velge Ledige kunder i et oppdrag som presenteres prediktivt?

For å unngå at ulike prosesser går i beina på hverandre overfor samme kunde, er det noen begrensninger her.

Ledige kunder som ligger i et oppdrag som skal presenteres ferdig oppkoblet kan ikke velges manuelt. Dette er ikke mulig fordi brukere som jobber på oppdraget når som helst kan få en oppkobling til denne kunden.

For å få valgt denne typen kunder manuelt, må du eventuelt flytte kunden over i et oppdrag hvor kunder skal forhåndsvises før utring.

OBS! Kunder som har kommet seg videre i kundeflyten (eksempelvis Lead, Møte, Personlig oppfølging, Salg eller andre progresjonstilstander) kan ringes manuelt selv i et oppdrag hvor Ledige kunder skal presenteres automatisk oppkoblet.