Feilsøking av vanlige problemer

Stort sett så går det greit, men av og til vil du oppleve problemer eller unormal oppførsel i Cube. I de de fleste tilfellene er det en enkel og rask fiks på problemet, og her er noen vanlige eksempler.

Importen stopper opp

Hvis du opplever at importen din setter seg fast (stoppet på eksempel 76% og ikke fortsetter), kan du forsøke å laste inn siden på nytt ved å trykke CTRL + R, eller forsøke å kopiere lenken til importen (klipp ut fra adresselinjen) inn i en annen nettleser.

Det du ikke vil gjøre er å starte en ny import, da denne ikke vil starte før den forrige er ferdig, og dette kan skape ytterligere forsinkelser både for deg og andre.

Problemer med lyd og mikrofon

Mange problemer kan løses med en simpel omstart, opplever du eksempel at du ikke får lyd på headsettet ditt eller at mikrofonen din ikke tar opp stemmen din, da kan en omstart av datamaskinen være løsningen.

Tregheter
Om du opplever at Cube er veldig tregt kan det være smart å se hvor mange faner eller programmer du har oppe i tillegg. Hvis du eksempel har en haug av nettleserfaner oppe og programmer kjørende i bakgrunnen så kan dette hindre Cube i å kjøre optimalt, noe som for deg vil oppleves som tregheter

Som du har skjønt kan importer og andre prosesser som skjer i bakgrunnen også gjøre Cube tregt for deg og andre - det er rett og slett kø på serversiden. Hvis du opplever dette, ta gjerne kontakt med oss på support@headshed.com, så fyrer vi opp noen ekstra ressurser.

Ugyldig nummer

I Cube blokkerer vi spesifikke prefikser, eksempel Premium-nummer som koster x antall kroner å ringe i minuttet (om det er ønskelig så kan vi åpne denne blokkeringen for deg). Men du vil fortsatt ha muligheten til å laste opp disse numrene, så om du ringer en av disse numrene

vil du få en feilmelding som ser slik ut.

Du vil også få en feilmelding om du prøver å laste opp eller legge til et nummer som ikke er i bruk (er ugyldig).

Om du mener at dette kommer opp ved feil så må du gjerne sende oss en e-post support@headshed.com

Hva om du ikke klarer å løse problemet eller opplever noe annet?

Vi hjelper deg gjerne med de problemene du opplever.
Du kan ta kontakt med oss via support@headshed.com. Og for å hjelpe oss med å hjelpe deg så er det noen ting du kan sende oss for å fremskynde feilsøkingen vår:

Når du er på siden der du opplever problemer så kan du trykke på F12 og deretter velge Console, du vil da få opp dette på skjermen din. Ta et skjermbilde og inkluder det i e-posten

I tillegg til dette så kan du også gjerne sende oss lenken til siden i Cube du opplever problemer på. Det gjør det mye raskere og lettere for oss å identifisere hvor feilen oppstår. :)