Hvilke systemkrav har ITX UC?

Når du skal ringe ut via nettleseren og bruke ITX UC integrert med Cube, er det noen forutsetninger som må eller bør være på plass. Her kan du lese mer om dette.

Systemkrav

For å bruke ITX UC må du ha et headsett som er koblet til den enheten du skal bruke Cube i, som regel en PC eller Mac. Dette skjer vanligvis via USB.

Når du kobler til headsettet vil operativsystemet ditt som oftest endre høyttaler- og mikrofoninnstillingene til headsettet, men dette kan noen ganger gå galt. Hvis du sliter med å få lyd i headsettet ditt, ta kontakt med din IT-ansvarlige (det er vanskelig for oss å feilsøke).

Du må også ha en stabil internettlinje. Hvor stor båndbredde du må ha er kort fortalt avhengig av hvor mye inn- og utgående trafikk du har samtidig. Vi anbefaler at du ihvertfall har en 30/30-linje for å få god kvalitet og stabilitet, og at du har mulighet til å prioritere (QOS) denne trafikken fremfor nedlasting av store filer.

Når du starter første samtale via Cube vil nettleseren din be deg om å tillate at Cube får tilgang til mikrofon og høyttaler. Dette må du akseptere for at du skal kunne ringe ut fra Cube.