Hvordan bytter jeg mellom mørkt og lyst tema i Cube?

Du kan enkelt bytte mellom "dark mode" og "light mode" i Cube, enten du liker det ene eller det andre.

Hva er forskjellen mellom lyst og mørkt tema?

I det lyse temaet går det i lyseblå bakgrunn og du vil kjenne igjen temaer og fargevalg fra våre nettsider

Det mørke temaet er, ikke overraskende, mye mørkere og bruker mørkeblå bakgrunn.

All fargebruk er imidlertid tilpasset for å sikre lesbarhet og enkel navigering.

Hvordan bytter jeg tema eller "mode"?

Ditt valg av tema er knyttet til din bruker. Ved å klikke på brukerikonet øverst til høyre kan du endre tema.