Hvordan kan jeg blokkere nummeret til en kunde?

Om en kunde ønsker at dere ikke skal ringe igjen, har man muligheten til å blokkere kundens nummer globalt. Dette vil hindre at nummeret ringes av en bruker i Cube.

Hvordan kan jeg blokkere et nummer?

OBS! Alle brukere har muligheten til å blokkere nummer

Fra kundebildet kan du trykke på det nummeret som ikke skal ringes og

deretter velge Blokker nummer.

OBS! Det er viktig å huske på at det er nummeret, ikke selve kunden, som blokkeres - hvis kunden har flere nummer må du blokkere disse også.

Hvis en bruker åpner et kundekort som har blitt blokkert, vil brukeren få en advarsel om at nummeret er blokkert og at ingen samtaler kan gjøres til dette nummeret. Dette gjelder også for prediktiv ringing, da Cubot ikke vil prøve å ringe nummeret som er blokkert.

Dette systemet sikrer at alle brukere er klar over at et bestemt nummer er blokkert og sperret fra å kontakte kunden via dette nummeret. Det bidrar også til å opprettholde kundens ønske om å ikke bli kontaktet.

OBS! Når du blokkerer et nummer blir det blokkert på tvers av alle Oppdrag

Hvor finner jeg alle en liste over alle blokkerte nummer?

Hvis du vil gå til Global Blokkeringsliste, kan du navigere til Innstillinger og deretter trykke på Personvern. Der vil du ha muligheten til å velge Global Blokkeringsliste og legge til eller fjerne numre fra listen.

Dette gir brukerne en enkel og praktisk måte å administrere blokkerte numre på.

Her vil du også ha muligheten til å legge til flere numre i blokkeringslisten, i tillegg til å fjerne eksisterende blokkeringer.

Det er ingen andre personopplysninger som oppbevares i denne listen.