Hvordan organiserer jeg brukere i Team?

Enten det er fysiske eller rent organisatoriske inndelinger av brukerne, kan det være lurt å gruppere brukere, for eksempel for rapporteringsformål. Her kan du lese om Team i Cube.

Hva er et Team i Cube?

En bruker i Cube tilhører alltid et Team, og hvis man ikke har lagt til noen egne team vil alle nye brukere alltid tilhøre teamet "Default".

Under brukerrapporten (Alle brukere) vil du kunne samle resultater og aktivitet på Team-nivå. Her har du med andre ord mulighet til å skille mellom ulike grupperinger av brukere i rapportene dine for å se etter forskjeller eller organisere tallene i henhold til teamtilhørighet.

Du vil også legge merke til at du kan ha et eget Team som heter "System", og her er det primært Cubot som vil være medlem. Dette brukes blant annet for å skille aktivitet som systemet gjennomfører, eksempelvis ringeforsøk, fra aktivitet som brukerne gjennomfører.

Hvor finner jeg Team-oversikten?

På oversikten over "Alle brukere" vil du ha en egen fane som heter "Team". Ved å velge denne får du se aktiviteten fordelt pr Team i den valgte tidsperioden.

Hvordan oppretter jeg et nytt Team?

På den samme siden finner du en knapp som heter "Aksjoner". Herfra kan du legge til et nytt Team.

Selve teamet har bare én egenskap, nemlig navnet som du selvfølgelig velger helt selv.

Når du lagrer navnet vil du bli tatt til aktivitetsoversikten for det nye Teamet ditt. Her vil det sannsynligvis være ganske tomt siden teamet ennå ikke har noen medlemmer, men det kan vi enkelt gjøre noe med.

Hvordan legger jeg til brukere i et Team?

Ved å navigere til brukerens innstillinger (eksempelvis via Alle Brukere, velge en bruker og deretter gå til Innstillinger/Profil) kan du endre brukerens Team-tilhørighet ved å trykke på redigeringsikonet. .

Herfra kan du velge hvilket Team brukeren skal tilhøre.

Kan en bruker være med i flere Team samtidig?

Nei.

Hva kan jeg bruke Team til?

Den vanligste måten å bruke Team på er for å skille ulike brukergrupper fra hverandre i rapportering av aktivitet og resultater. Du vil legge merke til at alle aktivitetsrapporter har en "Team"-fane som man kan velge å se på, for eksempel inne på et oppdrag eller en dataeier. Ved å bruke Team kan du eksempelvis skille på brukere selv om de veksler mellom ulike dataeiere, oppdrag og segmenter og få en god oversikt over hvordan de forholder seg til hverandre.