Hvordan virker Cube integrert med ITX UC?

Her kan du finne informasjon om hva du kan gjøre når du bruker integrasjonen mellom Cube og ITX UC.

Gjennom vår integrasjon med ITX UC støtter vi click-to-call fra nettleseren (Google Chrome) uten bruk av 3. parts/lokale installasjoner. Vår integrasjon med ITX Norge lar deg konfigurere nesten alle Softphone/VOIP-oppsett integrert med din utgående telefonaktivitet. For mer informasjon om ITX Portal-funksjonalitet, besøk nettsiden deres.

Bruk av ITX UC integrert med Cube krever en egen avtale med vår partner, ITX Norge, og tilleggskostnader vil påløpe.

Systemkrav
Førstegangsoppsett av ITX UC i Cube
Click-to-call (Klikk&Ring)
Brukerkonfigurasjon
Utgående nummer (visningsnummer)
Ringe fra Kundebildet
Autoring
Antall ringesekunder
Opptak
Innkommende samtaler
Tid for etterarbeid
Lytte med på samtaler
Telefoni i rapporter