Hvordan virker integrert telefoni i Cube?

Cube tilbyr flere måter å ringe ut til kunder. Her kan du finne ut mer om hvordan det virker.

Cube er laget for å holde styr på kommunikasjon overfor kunder i ulike oppdrag med ulike budskap og formål, og derfor er det naturlig at vi også tilbyr ulike måter å koble opp telefoni på slik at man kan velge den løsningen som passer best.

Avhengig av hva du velger, vil oppsett og funksjonalitet være noe ulikt. Her finner du informasjon om de alternativene vi tilbyr akkurat nå og hvordan de virker.

Hvilken telefoniløsning skal du bruke?

Hvis du ikke allerede vet det, kan det være lurt å ta kontakt med oss i Headshed Support for å diskutere behovene og hva som vil være en passende løsning. Vi hjelper deg gjerne!

Her kan du finne mer informasjon om de ulike alternativene:
Cube Dialer
ITX UC
Andre eksterne klienter