Hvordan bruker jeg Spesialrapporter?

Spesialrapporter brukes for å samle aktiviteten til flere oppdrag og dataeiere under en rapport, for å gruppere statistikk og gjøre det enklere for deg å få en samlet oversikt over dine oppdrag.

Spesialrapporter lar deg:

• Sammenligne ulike typer oppdrag på én Dataeier
  • Sammenligne/samle data på tvers av Dataeiere på samme type oppdrag

Hvordan setter man opp en Spesialrapport

Naviger til toppmenyen og velg deretter Oppdrag > Spesialrapporter

Her vil du ha muligheten til å opprette din egen Spesialrapport. Du kan velge flere forskjellige oppdrag som du ønsker å knytte til rapporten, slik at du enkelt kan se aktiviteten til disse oppdragene samlet.

Etter at du har laget din Spesialrapport og valgt hvilke oppdrag du ønsker å legge til i rapporten, kan du trykke på dropdown-menyen og velge "Gå til rapport" for å se aktiviteten til de valgte oppdragene.

Her vil du ha muligheten til å se aktiviteten til alle oppdragene som du har lagt til i din spesifikke rapport.

Hva om jeg ønsker å legge til flere oppdrag i en spesialrapport?

Om du trykker på din spesialrapport, vil du ha muligheten til å kopiere, fjerne og endre den.

Navigerer du videre til "Endre", vil du ha muligheten til å endre navnet på rapporten, samt legge til og fjerne oppdrag fra rapporten.