Hvordan setter jeg Åpningstider og Talemeldinger for Cube Dialer?

Det er som oftest lurt å ha en plan for hva som skal møte kunden når hen ringer deg tilbake. Dette kan du styre som beskrevet under.

Om åpningstid

Når du definerer åpningstiden, bestemmer du når Cube Dialer vil ta imot innkommende samtaler. Du har derfor også muligheten til å sette to forskjellige talemeldinger, én for åpningstiden og én for tiden utenfor åpningstiden

Hvordan setter jeg en Talemelding?

Du kan starte ved å navigere deg til toppmenyen og videre til Innstillinger ved å trykke på tannhjulsikonet øverst til høyre, deretter videre til Telefoni.

Her vil du få en oversikt over alle dine tilgjengelige nummerserier og linjer.

Det kan være lurt å definere talemeldingene før du setter åpningstiden, slik at de ligger klare når det "plutselig" blir åpent.

Markert i grønt i eksempelet over er talemeldingen som vil spilles utenfor åpningstiden. Det vil si at denne meldingen vil spilles når noen ringer før eller etter den fastsatte åpningstiden.

Markert i blått i eksempelet over er talemeldingen som vil spilles hvis kunden ringer innenfor åpningstiden og det ikke er noen brukere tilgjengelige til å svare på samtalen.

Du kan velge talemelding ved å klikke på den blå boksen til høyre for lydfilen og deretter velge den lydfilen du ønsker å bruke.

Du kan tilknytte forskjellige talemeldinger for alle numrene du har tilknyttet Cube Dialer. Dette betyr at du kan tilpasse talemeldingene til hvert nummer etter behov.

Lydfilen må være i .WAV format, og du kan lese mer om hvordan du konverterer filen din til et .WAV format ved å trykke her.

Hvordan setter jeg åpningstid?

Under samme meny finner du et felt som heter Åpningstider. Ved å trykke på de blå rektanglene under åpningstiden, kan du angi åpningstiden for det valgte nummeret.

Du kan definere forskjellige åpningstider for alle linjene du har tilknyttet Cube Dialer. Dette betyr at du kan tilpasse åpningstidene til hver linje etter behov.

Du kan selv velge hvilke dager du ønsker at nummeret skal være åpent ved å klikke på den blå sjekkboksen under den valgte dagen. Etter at du har valgt en dag, kan du velge hvilke tidspunkter du ønsker at nummeret skal være tilgjengelig.