Hvordan endrer jeg utgående nummer på et oppdrag med Cube Dialer?

Med Cube Dialer kan du sette ulike visningsnummer for ulike oppdrag. Her kan du lese om hvordan det foregår.

Oppsett av visningsnumre

Når du setter spesifikke visningsnummer for ulike oppdrag er dette ofte knyttet til at ulike oppdrag og oppdragsgivere har ulike oppsett knyttet til tilbakering, talemeldinger, tilganger og åpningstider for innkommende anrop. Alle visningsnummer  - eller Tilgjengelige Linjer som det kalles i Cube Dialer - finner du oversikt over under Innstillinger > Telefoni

Du kan lese mer om oppsett av talemeldinger og åpningstider her

Hvordan kan jeg endre visningsnummer i et oppdrag?

Du kan endre Visningsnummeret for et oppdrag i Cube ved å gå til oppdraget og deretter til Kommunikasjon > Telefoni. Her vil du se en knapp markert i Blått (med grønn firkant rundt i bildet under) som lar deg endre Visningsnummeret for oppdraget. Du kan velge hvilket nummer du vil bruke til å ringe kunder i oppdraget ved å trykke på denne knappen.

Du vil da få opp en liste over andre mulige nummer du kan ta i bruk

Du vil kun ha mulighet til å bruke de numrene du har bestilt. Hvis du ønsker flere numre eller en annen nummerserie, kan du ta kontakt med oss på support@headshed.com.