Hvordan fungerer Mitt Arbeid-hurtigmenyen?

Som bruker i Cube har du tilgang til de viktigste tingene i Mitt Arbeid, nemlig kunder, hele tiden, og du kan finne den hvor enn du beveger deg.

Hvor finner jeg hurtigmenyen til Mitt Arbeid?

Det korte svaret er - over alt i Cube! Mitt Arbeid er tilgjengelig ytterst til høyre på alle sider.

Mywork_slider

Hvordan navigerer jeg i Mitt Arbeid-hurtigmenyen?

Klikk på en av knappene for å se aktuelle oppfølginger, møter, historikk og annet. Inne på hver enkelt seksjon kan du alltid trykke på "Hele listen" for å gå til Mitt Arbeid og velge en annen tidsperiode.

Min Historikk
: denne ukens registrerte utfall, med det siste øverst.

Mine Møter: møter du har booket i Cube som er planlagt i dag.

Kunder som skal følges opp: dagens oppfølginger.

Kunder til korrigering: du kan ha fått ansvar for å rette opp i noe, og finner det her.

Passerte kunder: har du glemt noe? Kunder som venter på å bli oppdatert.

Delte kunder til oppfølging: Hvis du abonnerer på oppfølginger fra oppdrag, finner du de her.

Passerte delte kunder: Her er det flere som har glemt noe - kanskje du skal ta tak?

For mer informasjon om Mitt Arbeid, gå til denne artikkelen

Har du tilbakemeldinger til oss?

Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding om hva du synes om Cube, og den visuelle fremstillingen er en viktig del av dette.

Send oss gjerne en tilbakemelding ved å svare på noen korte spørsmål her