Hvordan navigerer jeg i tabellene i Cube?

I ulike rapporter og oversikter vil du finne tabeller. Her kan du lese om hvordan de virker.

Hvordan endrer jeg perioden jeg vil se?

I historiske rapporter vil du gjerne kunne se ulike tidsperioder, eksempelvis denne måneden, forrige uke, i går eller så langt i dag.

Datepicker

Valgt periode vises alltid øverst til venstre i tabellområdet, mens du kan endre perioden du vil se på motsatt, altså høyre, side. Du kan også velge en spesifikk dato- og tidsperiode.

Hva kan jeg velge å se i Alle oppdrag / All campaigns?

Oppdragsoversikten "Alle oppdrag" inneholder veldig mye informasjon, og du kan selv styre hva og hvor mye du vil se. Dette er beskrevet nærmere i en annen artikkel

Hva kan jeg gjøre i selve tabellen?

Eksporter til Excel

Ved å trykke på knappen øverst til venstre i tabellen vil tabellinnholdet lagres som Excel-fil på din enhet. Her er det greit å vite at det vil være de valgte kolonnene og filtrene som kommer ut i filen, noe som bringer oss til

Kolonnefilter

Hver kolonne i tabellen kan filtreres og sorteres, omtrent slik du er vant med fra regneark. Du finner filteret for hver kolonne ved å holde musepekeren over den og klikke.

Kolonnefilter

Avhengig av hva slags informasjon kolonnen inneholder, vil filtervalgene variere. Oppdatering av siden vil alltid ta deg tilbake til standardsorteringen,

Organisering av kolonner

Du kan flytte rundt på kolonner og feste de på en av sidene for enklere navigering i tabellen. Det er bare å "ta tak" i kolonnen og dra den dit du vil, eller gå inn på menyen i kolonnen for å feste den. Her kan du også endre størrelsen på kolonnen hvis du vil.

Kolonneorganisering

Hurtigfilter for hele tabellen

Hvis du har det travelt, og det har du det sikkert ofte, kan du også bare filtrere hele tabellen øverst til høyre, ved å skrive i feltet "Filter...". Merk at summeringene også oppdaterer seg i henhold til hva du søker etter.

Hurtigfilter