Hvordan hente ut liste over kunder med nåværende status fra Cube?

I Cube kan du laste ned kunder ut fra nåværende status. Dette betyr at du kan laste ned lister i Excel-format med utgangspunkt i hva kundens siste kjente tilstand er.

Følgende rapporter for oppdrag kan eksporteres til Excel:

Cube gir deg oversikt over den nåværende tilstanden på kunder i oppdraget og i noen tilfeller er det nødvendig at disse kan hentes ut. Kundestatus deles inn i to kategorier:

• Nåværende kunder
  • Historiske kunder

Kundestatus finnes i menyen til venstre på oppdragsoppsettet under Kunder i oppdraget .

Nåværende kunder

Oversikten presenterer fordeling av kundene som befinner seg i oppdraget nå ut fra deres nåværende tilstand.

Last ned nåværende kunder

Dersom man ønsker å eksportere kunder i alle tilstander kan man velge Last ned nåværende kunder. Ved å klikke på én av søylene for en valgt tilstand kan man velge å kun laste ned kunder i den definerte tilstanden.

Historiske kunder

Oversikten presenterer fordeling av kunder som tidligere har befunnet seg i oppdraget ut fra hvilken tilstand de hadde da de forlot oppdraget.

Last ned historiske kunder

Dersom man ønsker å eksportere kunder i alle tilstander kan man velge Last ned historiske kunder. Ved å klikke på én av søylene for en valgt tilstand kan man velge å kun laste ned kunder i den definerte tilstanden.

Eksportens innhold

Kundestatus man eksporterer til excel vil inneholde følgende data:

• Kundeid
  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Sist oppdatert
  • Sist oppdatert av
  • Sist oppdatert med
  • [Andre informasjonsfelter]
  • Oppdrag navn
  • Oppdrag CRM
  • Dataeier navn
  • Segmentnavn
  • Forsøk
  • Kundestatus
  • Siste endring bruker
  • Siste endring når
  • Siste endring alternativ
  • Siste endring kommentar
  • [Produkter]
  • [Møte agent]
  • [Møtetid fra]
  • [Møtetid til]

Med [Andre informasjonsfelter] menes eventuelle egendefinerte informasjonsfelter for det aktuelle datasettet.

Med [Produkter], [Møte agent], [Møtetid fra] og [Møtetid til] menes eventuelle solgte produkter eller bookede møter på kunde.