Hvordan hente ut rapport for solgte produkter fra Cube?

Rapporter er nødvendig for å få oversikt over aktivitet og resultater i en gitt periode. I Cube kan du laste ned rapporter i Excel-format.

Cube lar deg generere rapporter på ulike nivåer og i noen tilfeller er det nødvendig at disse kan hentes ut. Følgende rapporter for oppdrag kan eksporteres til Excel:

Rapporter og resultater finnes i menyen til venstre på oppdragsoppsettet.

Du kan selv bestemme hvilken periode du ønsker å hente ut rapporter for.

Solgte produkter

Rapporten inneholder alle produktsalg for en gitt periode. Hvilke produkter som er mulig å selge på et oppdrag defineres på oppdragsoppsettet for Tilgjengelige produkter. Rapporten presenterer også produktfordeling i oppdraget.

Last ned rapport for solgte produkter

Dersom man ønsker å eksportere rapporten til Excel kan man velge å laste den ned.

tempsnip2

Eksportens innhold

Salgsrapporten man eksporterer til excel vil inneholde følgende data:

• Kundeid
  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • [Andre informasjonsfelter]
  • Sist oppdatert
  • Sist oppdatert av
  • Sist oppdatert med
  • Kode
  • Tittel
  • Pris