Rapporter og kontroll av dialer

All ringestatistikk er tilgjengelig i alle aktivtetsrapportene i Cube, for eksempel i Oppdrags-oversikten:

Du kan velge hvilke aktivitetstall du vil ha tilgjengelig ved å klikke på tannhjulene

---

Hva betyr de forskjellige boksene?

• Ringeforsøk
    En total av antall ringeforsøk som har blitt gjort i dette oppdraget innenfor valgt tidsrom
  • Ringeforsøk uten svar
    Antall ganger Cubot har forsøk å nå en kunde uten svar. Cubot vil forsøke å optimalisere hvor lenge et utring skal forsøkes, og vil aldri ringe en kunde under 20 sekunder.
  • Mobilsvar
    Antall ganger Cubot har forsøkt og ringt en kunde og kommet til mobilsvar
  • Avbrutte ringeforsøk
    En total av hvor mange ganger en agent ikke har vært tilgjengelig når Cubot har en ferdig oppkoblet samtale klar. Dette tallet kalles ofte også dropp og abandoned.
  • Prosent avbrutte ringeforsøk
    Prosent måling av hvor mange Ringeforsøk som har blitt avbrutt i forhold til antall ringeforsøk
  • Nummerfeil i ringeforsøk
    Hvor mange ganger Cubot har forsøk å ringe en kunde, men identifisert at nummeret ikke er gyldig
  • Nummerfeil i ringeforsøk
    Hvor mange ganger Cubot har forsøk å ringe en kunde, men opplevd en feil under oppkobling. Alle andre feil en nummerfeil vil samles her.
  • Innkommende samtaler
    Antall samtaler der kunden har ringt inn, og ikke har blitt klassifisert som et tilbakering
  • Total samtalevarighet
    Den totale summen av tid agenter har snakket med kunder
  • Gjennomsnittlig varighet per samtale
    Den gjennomsnittlige tiden brukt per samtale
  • Total prediktiv ventetid
    Den tiden agenten har opplevd å vente på at neste kunde skal bli presentert i prediktive oppdrag
  • Total prosesstid
    Dette er en måleparameter du får tilgang på om du bruker timeføring i Cube. Da vil du få utregnet hvor mye tid agenten bruker på et kundekort utover samtaletid og prediktiv ventetid. Dette kan være tid agenten bruker til forarbeid og etterarbeid ( i oppdrag som presenteres med forhåndsvisning), eller etterarbeid (i oppdrag som presenteres prediktivt).