Hvordan får jeg innsikt i ringeaktiviteten med Cube Dialer?

Når du bruker Cube Dialer vil det være mye informasjon å finne om ringeaktivitet i de ulike rapportene og oversiktene i Cube. Her kan du finne frem.

Ringeaktivitet i rapporter og oversikter

All ringestatistikk er tilgjengelig i alle aktivitetsrapportene i Cube, for eksempel i Oppdrags-oversikten:

Du kan velge hvilke verdier du vil vise i tabellen ved å klikke på tannhjulene:

Hva betyr de forskjellige verdiene, og hvordan beregnes de?

• Ringeforsøk
    Summen av utgående ringeforsøk som har blitt gjort innenfor valgt tidsrom.
  • Utførte samtaler
    Summen av gjennomførte telefonsamtaler, uavhengig av lengde, som er registrert innenfor valgt tidsrom. Merk at i forhåndsvisning vil dette også inkludere mobilsvar (Cubot sorterer de ut i prediktiv visning).
  • Ringeforsøk uten svar (prediktiv)
    Summen av antall ganger Cubot har forsøkt å nå en kunde uten å få svar. Cubot vil ved hjelp av KI optimalisere hvor lenge et utring skal forsøkes, men vil aldri ringe en kunde under 20 sekunder.
  • Mobilsvar (prediktiv)
    Summen av antall ganger Cubot har gjenkjent og registrert en mobilsvarer/telefonsvarer ved et ringeforsøk.
  • Avbrutte ringeforsøk (prediktiv)
    Summen av antall ganger en bruker ikke har vært tilgjengelig når Cubot har en oppkoblet samtale klar. Kunden vil da bli koblet fra igjen. Dette tallet kalles ofte også dropp eller abandoned
  • Prosent avbrutte ringeforsøk (prediktiv)
    Antallet avbrutte ringeforsøk (dropp) delt på det totale antallet ringeforsøk gjort av Cubot.
  • Nummerfeil i ringeforsøk (prediktiv)
    Antallet ganger Cubot har identifisert at nummeret ikke er gyldig som del av et ringeforsøk.
  • Blokkerte ringeforsøk grunnet prefiks (prediktiv)
    Hvor mange ganger Cubot har forsøkt å ringe en kunde, men blitt stoppet av innstillingene dine knyttet til tillatte nummerserier.
  • Oppkoblingsfeil under ringeforsøk (prediktiv)
    Antallet ganger det er registrert at mobilnettet eller mobilleverandøren til mottakeren ga en feilmelding, eller det skjedde en annen teknisk feil som gjorde at samtalen ikke ble koblet opp riktig.
  • Tilbakering samtaler (prediktiv)
    Antallet ganger kunder har ringt tilbake til et utgående nummer som ringes prediktivt.
  • Innkommende samtaler
    Antall samtaler der kunder har ringt inn og blitt hektet opp mot et oppdrag/en aktivitet (og ikke har blitt klassifisert som et Tilbakering) (NB! P.t. er ikke funksjonen for å koble innkommende linjeanrop mot kunde/oppdrag/aktivitet tilgjengelig, og derfor vil det stå 0 i denne kolonnen inntil videre.)
  • Total samtalevarighet
    Summen av tid agenter har vært i telefonsamtale med kunder.
  • Gjennomsnittlig varighet per samtale
    Den totale samtalevarigheten delt på antallet utførte samtaler.
  • Total prediktiv ventetid (prediktiv)
    Den samlede tiden bruker(e) har ventet på at neste kunde skal bli presentert i prediktive oppdrag.
  • Total prosesstid
    Dette er et måleparameter du får tilgang på om du bruker timeføring i Cube. Da vil du få utregnet hvor mye tid agenten bruker på et kundekort utover samtaletid og prediktiv ventetid. (I klartekst: førte timer minus samtaletid og prediktiv ventetid.)
    Dette kan være tid agenten bruker til forarbeid og etterarbeid (i oppdrag som presenteres med forhåndsvisning), eller etterarbeid (i oppdrag som presenteres prediktivt), eksempelvis tiden det tar fra samtalen er over og til brukeren er ferdig med å lagre utfall.

Organisere informasjonen du vil se

Det er MYE informasjon du kan få se om aktiviteten, og vi anbefaler på det sterkeste at du har et aktivt forhold til hvordan du organiserer tabellene dine slik at du ikke går deg vill. :)

Les gjerne mer om hvordan du tilpasser hva du vil se i rapportene og hvordan du kan tilpasse tabellene i Cube.