Hvordan arkiverer jeg et Oppdrag?

Når du er ferdig med et oppdrag kan du slippe å se det lenger. Dette gjøres ved å arkivere oppdraget, og her beskriver vi hvordan.

Hvorfor arkivere i stedet for å slette?

Oppdraget kan ha mange historiske data knyttet til seg, for eksempel utfall, solgte produkter, og så videre. Arkivering gjør det mulig å se på historiske data som kan være nyttige for deg, for eksempel til å generere rapporter eller ha en historisk oversikt som du kan vise til eventuelle fremtidige oppdragsgivere. Du kan også få bruk for oppsettet av et arkivert oppdrag som utgangspunkt for et nytt.

Hvordan kan jeg arkivere et oppdrag?

Det enkleste stedet å starte er enten i Oppdragsoversikten eller inne på Oppdragsdetaljer

Fra Oppdragsoversikten trykker du på oppdragsnavnet og velger "Arkiver oppdraget".

Fra Oppdragsdetaljer trykker du på arkivboksen for å arkivere oppdraget.

Når du arkiverer et oppdrag, vil ikke listen med Ledige kunder i det være synlig for selgere lenger, og det forsvinner fra listen over Aktive oppdrag. Ingen data blir slettet av arkivering, og du kan når som helst reaktivere oppdraget - vi anbefaler hyppig arkivering for å unngå at din Cube blir et villniss av oppdrag. :)

Anonymisering av kunder når du arkiverer et oppdrag i Cube

Når du arkiverer et oppdrag i Cube som fortsatt har kunder i seg, vil du få et spørsmål om du ønsker å anonymisere kundene som ligger i oppdraget. Det er viktig at du IKKE gjør dette med mindre du er helt sikker på at du ønsker å gjøre det. Dette vil blant annet innebære at samtaleopptak slettes, og at kundene ikke lenger vil være mulig å spore opp. Det er heller ikke mulig å reversere dette.

Trykk her for å lese mer om Anonymisering

Hva om jeg vil aktivere oppdraget igjen?

Her har du to alternativer.

Den første måten å gjøre dette på er å gå til oppdragsoversikten din. For å gjøre arkiverte oppdrag synlige må du trykke på Vis arkiverte oppdrag

Etter dette vil du arkiverte oppdrag være synlige i oversikten. Disse oppdragene vil være markert med en arkivboks til venstre for oppdragsnavnet slik det er vist i bildet.

Du kan trykke på pilen for å få opp valgmenyen for oppdraget du ønsker å aktivere. Deretter kan du trykke på Gjenopprett oppdrag for å aktivere det igjen.

Den andre måten å gjøre dette på er å dra inn på oppdraget du ønsker å aktivere. Deretter kan du trykke på resirkuleringssymbolet som er markert i grønt på bildet.