Hvordan leder man salget i Cube

Cube har en rekke verktøy og funksjoner for deg som skal lede salget.

Følge med på aktiviteten

Det er to hovedinnganger til dette i Cube, nemlig Oppdrag, som gir deg oversikt over oppdragene, og Brukere, som (du gjettet det) gir deg oversikt over brukerne.

Untitled Project-1

tempsnip3-1

Alle aktivitetsoversiktene i Cube kan tilpasses, og dette kan du lære mer om her.

Aktivitet i Cube er definert av de ulike oppdragenes Kundeflyt, og hvert enkelt Oppdrag har regler og oppsett som styrer hva du ser i oversiktene. For eksempel kan dette gjelde hva som telles med i beregningen av tilslagsprosent (hitrate) og hvor mye et produktsalg er verdt.

For å se på detaljer om oppdrag, klikker du på oppdragsnavnet, og for å se på detaljer om selgere, klikker du på brukernavnet.

Les mer om hvordan du orienterer deg i oppdragsmenyen her.

Lær mer om alt du kan gjøre med Oppdrag her.

Andre grep du kan gjøre som salgsleder

• Du kan administrere Personlige Oppfølginger, for eksempel for å flytte oppfølginger fra en bruker til en annen eller kaste de ut i en felles liste med Ledige kunder.
  • Du kan be selgere om å korrigere feilregistreringer og sjekke om de har gjort det
  • Du kan gå inn på enkeltbrukeres "Mitt Arbeid" og se på historiske data
  • Du kan se på provisjons- og lønnsomhetsberegninger for oppdrag og brukere
  • Du kan følge med på nåværende samtaler, for eksempel for å se om noen står fast, eller om alle gjør det de har fått beskjed om. ;)