Hva er nytt i Cube fra 18.12.2023?

Cube kommer i ny visuell innpakning og har noen nye måter å organisere seg på. Akkurat i tide til jul! Les mer om endringene her.

Hvilke endringer er det?

Primært er det gjort visuelle oppdateringer og en del endringer i måten man navigerer på. Cube har fått en oppgradering av den tekniske webplattformen, og i den forbindelse har vi både fått nye muligheter og en del nye veivalg for måten vi presenterer innholdet i Cube på. Under vil du finne en oversikt over de viktigste områdene med lenke til artikler med mer info.

Nye farger og lyst/mørkt tema

I tillegg til at hele fargepaletten i Cube er justert og endret (noe som antagelig vil fortsette videre fremover) er det nå også mulig for brukere å vise Cube i lyst eller mørkt tema

Nye menyer og ny navigasjon

Den nye toppmenyen inneholder også systeminnstillinger og bretter ut valgene når du holder musepekeren over den. I tillegg har vi kvittet oss med venstremenyen når du ser på oppdrag, brukere og dataeiere og flyttet den til en ny toppmeny under hovedmenyen.

menus-gif-2

Snarvei/hurtignavigasjon mellom brukere, oppdrag og dataeiere

I forbindelse med fjerningen av venstremenyen har vi introdusert en mulighet for å navigere direkte mellom oppdrag, brukere og dataeiere, slik at du slipper å gå tilbake til oversikten for hver gang du skal bytte.
Snarvei_oppdrag

Mobiltilpasset kundebilde

Kundebildet er oppdatert i henhold til ny fargepalett, og i tillegg er det gjort endringer i oppførselen til siden for å tilpasse den til ulike skjermstørrelser, det man kaller responsivt design

MSV_dynamisk_responsivt-1

Nye tabeller i rapporter og oversikter

Nytt webrammeverk gir nye tekniske muligheter, og vi har benyttet anledningen til å oppdatere tabellene du finner rundt om kring i Cube. Du kan nå blant annet eksportere alt tabellinnhold til Excel, endre rekkefølgen på kolonner og filtrere resultater direkte i tabellen.

Kolonneorganisering

Mitt arbeid er over alt

Tidligere var oppfølginger, historikk, møter og tilgjengelig i en hurtigmeny i Kundebildet. Heretter vil den følge deg hvor enn du er i Cube, i en mindre utgave som kan hentes frem når som helst. Den vil legge seg tilbake hvor enn du trykker på skjermen.

Mywork_slider

Har du tilbakemeldinger til oss?

Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding om hva du synes om Cube, og den visuelle fremstillingen er en viktig del av dette.

Send oss gjerne en tilbakemelding ved å svare på noen korte spørsmål her